FM Systeme
Här hittar ni bilder relaterade till FM-Systeme, de levererar byggsystem av aluminiumprofiler. En serie byggd på 40mm modul helt kompatibelt med ITEM, och en serie byggd på 45mm modul helt kompatibel med Bosch. Tysk styrka och kvalité i absoluta topp klass. Tillbehör och fästelement finns för alla applikationer. Under Downloads hittar du alla kataloger i PDF-format och CAD-filer kan beställas gratis från oss.
 
MiR Robots
Här hittar ni bilder relaterade till Mir 100, marknadsledande i sin klass av autonoma robotar. Kontakta oss för mer information eller demonstration hos er i er egen miljö.
 
UNI-Conveyor
Här hittar ni bilder relaterade till våra svensktillverkade bandtransportörer. Vi vågar lova att de är bland de stabilaste på marknaden idag. Motor och växel levereras av BUSCK, sväriska lager från NOMO och band från Megadyne eller Habasit, detta borgar för topp kvalitét.
 
UNI Pallet Conveyor
Här hittar ni bilder relaterade till våra svensktillverkade pallbanor och pallhantering. Under Downloads hittar du ett urval av alla datablad i PDF-format, observera att detta endast är en mycket liten del, har du ett behov, be oss besöka er för att optimera lösningen.
 
TecnoMatic Robots
Här hittar ni bilder relaterade till våra plockrobotar från Italienska Tecnomatic, servostyrda robotar med många fördelar jämfört med sina konkurrenter. En demorobot, Tecnomatic SMART 1 finns uppställd hos Göhlins Verktyg och Maskin i Gnosjö.
 
Grip Service
Här finner ni bilder på prisvärda gripdonsdelar. Frekvent återkommande delar kommer vi lagerhålla i Anderstorp för snabba leveranser.
 
Baumalog
Här finner ni bilder på kraftiga, utrymmesbesparande lagringssytem för lagerhållning av tungt gods så som stångmaterial till automatsvarvar eller skrymmande plastverktyg. Det finns färdiga system för att mata planlasermaskiner eller stansmaskiner med plåt direkt från lagret.
 
Diverse Bilder
Här hamnar bilder från mässor och evenemang mm.