image

April 2017

MiR presenterade på måndagen en "stor" nyhet i samma format som Mir 100, nämligen MiR 200. MiR 200 är först och främst en starkare version av MiR 100, den klarar last på chassiet av 200 kg, och drag kappasiteten har höjts till 500 kg. Alla specifikationer kan du se i broschyren som du laddar ner här, eller här
 
 
image

Februari 2017

FM Systeme har uppdaterat sin katalog, ECO-Rohr, den innehåller allt du kan behöva när du snabbt och effektivt skall bygga konstruktioner för din materialhantering till Kanbanflöde eller liknande. FM Systeme har 30 års erfarenhet från Kanban/material hantering till den tyska bilindustrin. Har ni ett problem så har de förmodligen redan lösningen på hyllan. Läs katalogen här, eller beställ en papperkopia från oss .
 
 
image

December 2016

Från och med januari 2017 kommer vi att fokusera mera på logistik inom industrin. Autonoma robotar utvecklas i en rasande takt, detta vill vi ta till vara på och satsar på att bli en stark leverantör av autonoma lösningar och utrustning därtill. MIR är ett av de starkaste märkena på marknaden idag, användarvänlighet och mångsidighet är des starkaste sidor. Små yttermått, 100kg lastkapacitet och 300kg dragstyrka borgar för att vara bäst i klassen. Har ni ett behov eller några funderingar runt detta så hör av er för en demonstration på plats i er egen miljö.
 
 
image

November 2016

Vi har levererat vår första robot från Italienska Tecnomatic, En Smart 1 till Detus Formplast AB i Upplands Väsby. Läs mer om TecnoMatics robotprogram som känneteknas av lättprogramerade, driftsäkra nästan helt underhållsfria plockrobotar och götplockare för plastindustrin. Roboten såldes av SAXE Nordic Plast AB
 
 
image

Oktober 2016

Välkommen till vår nya hemsida! Här kommer vi presentera "större" nyheter som kan vara av intresse för er. Inriktningen kommer först och främst handla om nyheter och evenemang från våra leverantörer och samarbetspartners.